The Legend of Zelda: Breath of the Wild tindrà un «Passe d’expansión»

El 3 de març arribarà a Nintendo Wii-U i Nintendo Switch el nou The Legend of Zelda: Breath of the Wild, un dels jocs realitzats per Nintendo que més han captivat als seus fans, sent el més gran de la saga. El joc oferirà una enorme quantitat d’hores en què podrem explorar el gran regne de Hyrule amb total llibertat mentre ens deixem portar per la meravellosa història que ens oferirà aquest nou The Legend of Zelda, però Nintendo ha pensat que aquest vast món pot ser aprofitat per a presentar-nos noves aventures, per això per primera vegada desenrotllaran contingut descarregable addicional per a un joc principal de The Legend of Zelda.
H2x1_NSwitch_TheLegendOfZeldaBreathOfTheWild_DLC_esES_image912w-820x410
Aquest «passe d’expansió» que ha presentat Nintendo estarà disponible el 3 de març de 2017, mateix dia del llançament del joc així com de la Nintendo Switch i tindrà un preu de 19,99EUR que oferirà accés als dos packs de DLC mencionats anteriorment.

Una de les primeres coses amb què es trobaran els compradors d’aquest «passe d’expansió» és l’aparició immediata de 3 cofres del tresor en l’altiplà de les albors dins del joc. En un dels cofres ens trobarem una camiseta de Nintendo Switch que el nostre heroi Link podrà utilitzar per a posar-se-la durant l’aventura, fent que els residents en Hyrule vegen una publicitat d’una consola que no està a la venda en el seu univers, i que serà exclusiva d’aquest passe d’expansió, mentre que els altres dos cofres ens presentaran objectes útils per a l’aventura que no han sigut revelats.

Després d’açò al llarg de l’any ens arribaran els dos packs de contingut descarregable (DLC) per al joc, en el que ens trobarem amb diferent contingut addicional d’interés.

El primer dels packs de contingut descarregable (DLC) està previst que siga llançat al llarg d’aquest estiu i inclourà:

  • Nou repte anomenat «Cave of Trials».
  • Nou mode difícil.
  • Nova funció per al mapa del joc.

El segon dels packs de contingut que ens presentarà Nintendo arribarà al llarg del nadal del 2017 i contindrà nous reptes que ens submergiran en una nova història original i ens donaran una nova masmorra per a explorar.

El contingut d’aquest «passe d’expansió» no podrà ser adquirit de forma individual i serà exactament el mateix per a les dues versions de The Legend of ZeldaBreath of the Wild.

«El món de Hyrule que hem creat per a The Legend of ZeldaBreath of the Wild és tan gran i dinàmic que volíem oferir més experiències dins d’ell als usuaris», ha afirmat el desenvolupador de Nintendo i productor de la sèrie durant anys, Eiji Aonuma. «Amb aquest nou passe d’expansió, esperem que els fans juguen, exploren i gaudisquen del joc encara més.»

Nika 3r ESO

,