El Barça pensa fitxar un nou jugador

El Barça està meditant seriosament a fitxar un lateral dret per a substituir la baixa d’Aleix Vidal. Luis Enrique ha demanat un esforç a la directiva per a reforçar la plantilla. El Barça només vol fitxar un futbolista de la Lliga espanyola i el debat se centra a fitxar un jugador prompte o més tard. Set són els candidats que es plantegen fitxar. 

Els candidats a fitxar pel Barça:1486835934056

1-Mario Gaspar: Lateral dret del Vila-real. Era un dels favorits i el més segurs en la seua posició, apuntales la seua progressió ha sigut excepcional en els últims anys. El problema és que el Vila-real no té necessitat de vendre i és un dur negociador. El seu preu de mercat podria superar ara els 20 milions.

2-Rukavina: El segon lateral del Vila-real. Lateral de tall ofensiu i de molt bona tècnica individual. És l’opció assequible que baralla el Barça en estos moments, ja que el Vila-real, en este cas, sí que estaria per la labor de vendre. El seu preu rondaria els tres o quatre milions d’euros.

3-Ander Capa: Lateral de l’Eibar. Futbolista d’una presència física imponent. Juga com lateral, carrilero i, inclús, extrem. Bona tècnica i molta potència. Però l’equip basc ho ha tatxat en deu milions d’euros i no eixirà per una xifra més baixa que eixa.

4-Joao Cancel·le: El lateral del València sempre ha sigut la predilecció de Luis Enrique. Li agrada el seu joc ofensiu i combinativo. El club «che» ha demanat 30 milions d’euros al tractar-se del seu jugador franquícia, una xifra massa alta .

20170211-636224342988654456_20170211182800-k2RF-U414261045965bC-980x554@MundoDeportivo-Web5-Jonny Castro: Lateral del Celta. Juga molts partits en la banda esquerra. Futbolista de gran projecció i molt del gust de Luis Enrique. Té una clàusula de rescissió de 12 milions d’euros.

6-Hugo Maça: El lateral dret titular del Celta. La seua clàusula de rescissió ha ascendit fa molt poc als 30 milions d’euros, quelcom que li fa quasi inabastable.

6-Hugo Mallo: El lateral dret titular del Celta. La seua clàusula de rescissió ha ascendit fa molt poc als 30 milions d’euros, quelcom que li fa quasi inabastable.»

7-Mauro Rosers: Lateral dret del Màlaga. Va ser relacionat amb el Barça fa uns mesos. El club andalús ven i el seu preu estaria en els 8 milions d’euros. A pesar de tot, no és prioritat en estos moments.

Adrián Q. 3 ESO.

,