«Spring Day» de BTS trenca el rècord de grups de K-Pop en iTunes en EE.UU., nou àlbum en la cima de les llistes musicals globals

La nova cançó «Spring Day» de BTS ha aconseguit un nou rècord entre els grups de K-Pop!

El grup va llançar el seu nou àlbum «You Never Walk Alone» el 13 de febrer a la mitjanit (horari coreà), així com el vídeo musical de la seua nova cançó «Spring Day».you-naver-walk-alone-bts

El vídeo de BTS «Blood Sweat & Tears» va registrar el major rècord de visites per a un vídeo musical d’un grup de K-Pop durant les primeres 24 hores del seu llançament. El vídeo va trencar els seus rècords anteriors acumulant 6.34 milions de visites en el primer dia del seu llançament i ha mantingut el seu rècord des de llavors.

No obstant això, BTS i els seus fans han trencat totalment eixe rècord! El vídeo de «Spring Day» va ser vist un total de 9,447,661 vegades en la mitjanit del 14 de febrer (horari coreà) exactament 24 hores des del seu llançament. El vídeo també va rebre més de 961,000 «likes» en 24 hores. maxresdefault (2)

Ambdós àlbums i la seua cançó «Spring Day» han tingut gran èxit massiu, ja que les noves cançons de BTS han arrasat en les llistes musicals coreanes. Ells també van trencar el rècord en el K-Pop al convertir-se en el primer grup coreà a entrar a la llista de les 10 millors cançons en iTunes dels Estats Units amb «Spring Day» arribant al número 8 i quatre de les seues cançons estan entre els 30 primers en la llista. El seu àlbum «You Never Walk Alone» també va aconseguir el primer lloc en la llista d’àlbums d’iTunes en 13 països.

Tina Lysak 3º ESO.

,