Queda’t a casa!

La pandemia del Covid-19 ha posat el món davant de l’espill.  La prova definitiva que la globalització existeix i que arriba a la vida quotidiana.  Estem davant d’una crisi sanitària global i no d’una guerra, però la sensación de por i d’incertessa sobre el que va a passar segons transcorra el temps, va augmentant de manera molt accelerada.
En aquestos moments ens trobem davant d’un país en estat d’alarma, amb 56.188 infectactat i 4.000 morts a día de hui. Les dades pugen cada día més i el govern junt a l’Organització Mundial de la Salut dexideix ficar al país en quarentena amb la finalitat d’acabar amb aquest el més ràpid possible. 
Des del meu punt de vista com a ciudadana que està visquen apuesta situació des de la seua casa, diré que caldria que li donàrem les gràcies a tots el sanitaris que estan treballant i lluitant de sol a sol cada día per combatre aquest virus. També donar-li les gràcies a la policía pel seu treball davant d’questa situació i per últim, pero no menys important donar-vos les gràcies a vosaltres, a cada família i persona que  s’está quedant a la seua casa per fer que tot això passe ja.
Ara sí, per últim diré que el millor que podem fer ara es romandre al nostre llar i seguir fent cas a les mesures de precaució. 
Cadascun és responsable del que fa, però allò que tu faces ara por perjudicar al demés, fes el correcte.
Queda’t a casa!!!
Candela 3r ESO
,