La vida marina entre plàstic

La vida marina és un tema molt important, ja que està en perill la vida de molts animals aquàtics o l’extinció d’espècies marines, per culpa dels residus que deixem o tirem en l’oceà.

A vegades no som conscients que podem salvar moltes vides fent molt poc esforç.

La contaminació marina forma part d’este tema, a vegades no ens adonem de que també ens pot afectar a nosaltres, ja que ens alimentem de moltes espècies que s’alimenten de plàstics pensant que són menjar. El 1’5% de balenes, tortugues, foques, etc, moren per causa d’això.

Al meu parer crec que estos éssers es mereixen una vida millor, ja que formen part d’un ecosistema prou ampli, no som qui per a embrutar el seu «planeta blau», i molt menys per a matar o fer que s’extinguisquen espècies marines.

Inclús algunes aus moren per alimentar-se de plàstics o d’altres objectes que tirem al mar, és a dir, no sols afecta als animas marins, també a alguns animals terrestres que s’alimenten de peixos.

Podríem fer més que tirar fem a l’aigua, podríem reciclar o intentar que els oceans estiguen menys contaminats pels residus o objectes que hi ha en el mar.

Per una millor vida per als nostres veïns els marins.

Ariany 4ºESO

, ,