La situació dels animals

¿Adopció de gossos per a poder eixir al carrer en l’estat d’alarma?. Tal i com han manifestat algunes protectores d’animals com per exemple l’associació “ Abrazo Animal”, han notat un increment de persones interessades en acollir i adoptar, especialment, gossos; però afirmen que en el seu cas s’ha establit un protocol molt més rígid per adoptar i acollir. D’altra banda la fundació Franz Weber informen que han vist diferents ofertes en les quals s’ofereixen animals per a passejar-los fins per 50 euros.

A mi aquesta situació em sembla bé per la part de les persones que han acollit un gos perquè sobretot en aquests moments els donen companyia, però que alhora són responsables i en un futur es continuaran fent càrrec i no els abandonaran. Però em sembla una situació trista la de les persones que han acollit un gos en aquest moment per afavorir-se a si mateixos i poder eixir al carrer, i no per a donar-li una vida millor a l’animal, crec que és irresponsable ja que cuidar d’un altre ésser viu és una gran responsabilitat i jo em preocuparia pel que puga passar en un futur amb aquests animals ja que podrien ser abandonats.

En conclusió crec que no cal ser egoista. No més adoptar un gos si de debò el vols i li donaràs una vida millor i no per una situació puntual, i molt menys abandonar-los quan ja no se’ls vol.

Mireia 4t ESO

,