Els nostres animals

A tot arreu en poden veure animals morint de fam amb malalties i bruts, és a dir, abandonats. Els més afectats són els gossos i els gats.

Antigament  el maltratament en els animals era considerat com algo normal, ja que sobretot alguns sols s’utilitzaven per a treballs de càrrega. Hui en dia hem anat millorant este concepte, però hi ha persones que tenen mascotes que per a ells són com un joguet i hi ha gent sense escrúpols que d’un moment a un altre no els importa abandonar el seu animal de companyia, desfer-se d’ell. Jo no entenc com les persones poder realitzar fets com este.

Considere que les mascotes són un més de la família i em resulta impensable deixar-los en el carrer. Ja no dic quan la cosa no queda en l’abandonament,  sino que es permet el maltracte o ferir als animals perquè es creuen que són del seu poder. Són éssers vius que encara que no puguen expressar-se poden sentir i sobretot el dolor físic.

Finalmente dir que si veiem en el carrer, o en el pitjor dels casos, coneixem a algú que maltracta els seus animals, no hem de passar sino que hem de denunciar.


Intentem voler als nostres animals com ells ens volen a nosaltres.

Nerea 4t ESO

,